Velkommen, Gjest (Login)

Kjøpsbetingelser

Generelt:
HKbutikken.no eies av Fiskå-HK Designbur  foretaksnummer 919495529 MVA.

Priser
Alle priser er inkludert norsk mva.

Lager og frakt
Varene sendes for det meste med Posten, som pakke med sporingsnr. Porto tilkommer per ordre i.flg Postens satser.
 

Levering
Vi sender varer så fort betaling er registrert vår konto. Fraktpris er som standard satt til kr: 180,-
Men vi beregner frakt og ekspedisjonsomkostninger for hver enkelt sending slik at du ikke blir belastet for mer en det i virkeligheten koster.
Du kan også velge å hente varene selv og betale kontant. Ta kontakt for avtale.

Betaling
Betaling skjer med forskudd via nettbank eller kontant ved henting av varene selv. Velger du forskudd sendes varene når betaling er registrert på vår konto.

Forbrukerkjøpsloven
Forbrukerkjøpsloven sikrer forbruker vilkår og rettigheter ved kjøp av næringsdrivende. Enkelte produkter kan ha utvidede garantiordninger.

Mangler eller feil
Ta snarest kontakt med oss på telefon eller e-post dersom det skulle være mangler eller andre feil med varer. Dersom en vare kommer frem tydelig skadet under transport, er det viktig at Posten eller speditør umiddelbart får beskjed om dette. Posten gir deg erstatnings skjema som må fylles ut. Ta deretter kontakt med oss.

Angrerett
Ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven. Dersom varen er tatt i bruk kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Ta kontakt med oss dersom du trenger fremgangsmåte ved bruk av angrerett.

Retur
Alle returer må avtales på forhånd, og sendingen må merkes med returnummer. Returer uten påført returnummer risikerer å ikke bli behandlet. For raskest mulig behandling er det viktig at årsaken til returen oppgis på mest nøyaktig måte.

Personvern
HKbutikken.no utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og tekniske løsninger.HK DESIGNBUR - DJUBINGEN 29 - 4085 HUNDVÅG - Telefon +4745042707 - E-mail hkdesignbur@lyse.net - ORG.nr. 919495529
Klikk her for vår mobilside